fbpx

Uvjeti prodaje

tvrtka MED EST

adresa Stjepana Ferenčaka 53, Dugo Selo

MBS: 081107514

OIB: 48232312931

Ovim uvjetima utvrđuju se postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda ponuđenih u internet trgovini tvrtke MED EST na internet adresi www.mesoestetic.hr

U navedenoj internet trgovini, tvrtka MED EST  se nalazi u ulozi prodavatelja, a kupac je svaki posjetitelj internet trgovine koji putem elektronskog formulara naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i prosljedi ih prodavatelju.

Tvrtka MED EST  zadržava pravo promjena cijena navedenih u službenim ponudama, u odnosu na WEB shop, ukoliko je u međuvremenu došlo do promjene cijene proizvoda kod dobavljača.

Ukoliko niste suglasni sa uvjetima bilo u cijelosti ili djelomično, molimo da nas o tome obavijestite pisanim putem prije potvrde narudžbe na info@mesoestetic.hr.

 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Tvrtka MED EST  se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke MED EST  kao i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O SIGURNOSTI

MED EST se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.