fbpx

Opći uvjeti poslovanja

TvrtkaMED EST

Adresa Stjepana Ferenčaka 53, Dugo Selo

MBS: 081107514

OIB: 48232312931

Ovim uvjetima utvrđuju se postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda ponuđenih u internet trgovini tvrtke MED EST na internet adresi www.mesoestetic.hr

U navedenoj internet trgovini, tvrtka MED EST se nalazi u ulozi prodavatelja, a kupac je svaki posjetitelj internet trgovine koji putem elektronskog formulara naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i prosljedi ih prodavatelju.

Tvrtka MED EST zadržava pravo promjena cijena navedenih u službenim ponudama, u odnosu na WEB shop, ukoliko je u međuvremenu došlo do promjene cijene proizvoda kod dobavljača.

 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Tvrtka MED EST se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupcima, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke MED EST kao i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O SIGURNOSTI

MED EST se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.

MATERIJALNI NEDOSTACI

Odgovornost trgovca za materijalne nedostatke na proizvodu propisana je člancima 400. – 429 Zakonom o obveznim odnosima, NN br. 5/05,41/08 i 125/11. Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina mesoestetic.hr Vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail info@mesoestetic.hr.

 

POLITIKA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA NA INTERNET STRANICAMA TRGOVINE mesoestetic.hr