fbpx

Izjava o privatnosti

MED EST se u skladu sa „Općom uredbom o zaštiti podataka“ (EU) br. 2016/679 obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici MED EST i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Prikupljanje i korištenje informacija
MED EST cijeni i štiti Vašu privatnost. U procesu realizacije tražene usluge i za davanje obavijesti i informacija vezanih uz Vašu kupovinu ili drugu uslugu, koristit ćemo samo one informacije koje nam svojevoljno date. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci na način koji nije naveden u ovoj izjavi.

Linkovi
Ova web stranica sadrže linkove na druge web stranice. Molimo vas da uzmete u obzir kako MED EST ne može biti odgovoran za poštivanje privatnosti na spomenutim drugim web stranicama. Naše korisnike potičemo da pročitaju izjave o privatnosti svake web stranice koja prikuplja osobne podatke. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na mesoestetic.hr web stranici .

Newsletter
Kontakt informacije, poput imena i e-mail adrese, bit će zatražene u slučaju da se korisnik želi prijaviti za primanje posebnog mesoestetic.hr newslettera. Na web stranici www.mesoestetic.hr korisnik ima mogućnost prijaviti se na našu mailing listu. Prijavom na mailing listu korisnik daje suglasnost da se njegova e-mail adresa koristi u obradi osobnih podataka. MED EST upotrebljava osobne podatke isključivo za slanje personaliziranih newslettera. MED EST pregledava prethodne kupovine registriranih korisnika i šalje im personalizirane newslettere. Korisnik se u svakom trenutku može odjaviti s personaliziranog newslettera. Nakon odjave, ne šaljemo više personalizirane newslettere. Odjava je moguća bilo kad i besplatna je. Korisnik može zatražiti brisanje svojih osobnih podataka iz baze mailing liste. Zahtjev se može predati osobno, poštom ili e-mailom na: info@mesoestetic.hr

Upitnici
Naša web stranica povremeno zahtijeva podatke od korisnika putem upitnika. Sudjelovanje u ovim upitnicima (npr. nagradne igre) u potpunosti je dobrovoljno i korisniku je ostavljen izbor da pruži ili odbije pružiti tražene podatke. Traženi podaci mogu uključivati kontakt informacije (poput imena ili kućne adrese) i demografske podatke (poput poštanskog broja ili starosne dobi). Kontakt informacije bit će iskorištene kako bi se obavijestili pobjednici i dobitnici nagrada. Rezultati upitnika bit će iskorišteni za praćenje i usavršavanje mesoestetic.hr web stranice i/ili naših usluga te uz privolu i za ostale svrhe koje su stečene putem navedene privole.

 

Ispravci i ažuriranje osobnih podataka
Ako se korisnikovi osobni podaci (poput poštanskog broja) promijene ili ako korisnik više ne želi našu uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisnikovih osobnih podataka koje posjedujemo. To se može izvršiti slanjem e-maila na adresu : info@mesoestetic.hr

Voditelj obrade podataka
MED EST s registriranim sjedištem u Stjepana Ferenčaka 53, Dugo Selo, je voditelj obrade vaših osobnih podataka.

MED EST će prikupiti osobne podatke, informacije o prodaji i servisu kao i informacije o povijesti kupca kada kupite, servisirate ili popravljate proizvod kupljen kod nas, uključujući zahtjeve na temelju jamstva i provjere te će ih koristiti za pružanje usluga koje ste tražili i obavještavanje o pitanjima vezanim uz vaš proizvod te ispunjenje sklopljenog ugovora.
Pružanje osobnih podataka u svrhu ispunjenja sklopljenog ugovora predstavlja ugovornu obvezu te ako ih ne pružite, to može utjecati na ispravno izvršenje ugovora ili ga čak onemogućiti.

Podrška kupcima i marketing – za odgovore na upite i davanje novosti i ponuda
MED EST prikuplja osobne podatke te ih može koristiti kako bi kupcima pružili podršku, odgovore na upite i prigovore te kako bi procijenio koje novosti i ponude vas najvjerojatnije zanimaju te vas kontaktirao u vezi s tim ponudama u skladu s vašim interesima.

 

3) Sponzorima nagradnih natječaja u procesu predaje nagrade korisniku. Ukoliko korisnik ne želi da MED EST dijeli sa sponzorima podatke u svrhu dodjele moguće nagrade, savjetujemo korisnika da ne sudjeluje u takvim aktivnostima kako u trgovini, tako i na internetskim stranicama mesoestetic.hr
4) Državnim institucijama koje zatraže podatke na uvid zbog neke treće obrade istih ili potrebe za ostvarivanje prava MED EST tvrtke zbog nepoštivanja ugovora o pružanju usluga.
5) Tvrtka MAILJET koja se profesionalno bavi automatiziranim slanjem oglašivačkih poruka, tzv. Newsletter.

 

Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje određene legitimne svrhe, osim ako važećim propisima nije za pojedinu svrhu predviđeno duže vrijeme čuvanja, a najmanje za vrijeme trajanja ugovora između korisnika i MED EST tvrtke.

Prilikom registracije fizičke osobe na stranici www.mesoestetic.hr od Vas tražimo određene osobne podatke kao što su ime i prezime, email adresa, adresa stanovanja, telefonski broj, ponekad datum rođenja u svrhu pružanja raznih pogodnosti. Pri registraciji kupac pristupa svojoj bazi na mesoestetic.hr webshopu unutar koje ima nekolicinu pogodnosti (program vjernosti i sakupljanje bodova, podrška u vidu čuvanja računa, jamstvenog lista i sl. u slučaju kada kupac iste izgubi itd)

Podaci koje korisnik daje pri registraciji, pohranjuju se na serveru mesoestetic.hr webshopa te u poslovnom programu kojem pristup imaju djelatnici tog odjela uz šifre za pristup poslovnom programu.
U svakom trenutku možemo deaktivirati vašu registraciju slanjem zahtjeva na email adresu : info@mesoestetic.hr. U tom slučaju podaci će se čuvati u sustavu mesoestetic.hr webshopa dok postoji potreba za izvršenjem legitimne svrhe, a najmanje za vrijeme trajanja ugovora između korisnika i MED EST tvrtke.
Našim korisnicima preporučamo da pri izradi lozinke za korisnički račun kombiniraju velika, mala slova i broj kako bi sama lozinka bila što teža za ‘probijanje’. MED EST  ni u jednom trenutku ne raspolaže, ne prikuplja niti obrađuje osobne podatke unesene u svrhu procesiranja i naplate kartica.

– podaci za promotivne svrhe: na mesoestetic.hr korisničkom računu, na stranicama mesoestetic.hr webshopa (koji se nalazi na zakupljenom dijelu tvrtke koja pruža prostor na webu) i zakupljenom dijelu unutar stranice MAILJET.
– podaci o korisniku kao kupcu: na stranicama mesoestetic.hr webshopa koji se nalazi na zakupljenom dijelu tvrtke koja pruža prostor na webu

Korisnik može u svakom trenutku dobiti informaciju o tome koje podatke MED EST ima pohranjene slanjem upita na email adresu info@mesoestetic.hr

 

Zaštitu podataka shvaćamo vrlo ozbiljno i poduzimamo sve napredne tehnologije kako bi vaši podaci ostali zaštićeni. Provodimo sve razumne mjere za zaštitu podataka, no ne možemo jamčiti zaštitu informacija prenesenih na ili s interneta pa stoga nismo odgovorni za informacije koje na takav način primi treća strana. MED EST pohranjuje podatke unutar EU-a.
Izjavu o privatnosti, MED EST može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta o privatnosti na stranicama mesoestetic.hr.

Persistent cookies – ostaju u računalu i nakon zatvaranja preglednika ili gašenja računala ali obično imaju rok trajnosti. Mesoestetic.hr koristi kolačiće takvog tipa kako bi olakšao pristup korisnicima što je vidljivo u situacijama kada se korisnik vraća na stranice mesoestetic.hr i odmah je ulogiran na iste što govori da pohranjuju korisničko ime i lozinku.

Ti kolačići postavljeni su od strane mesoestetic.hr web shopa i služe kao pomoć pri tumačenju ponašanja korisnika i u marketinške svrhe. Ukoliko odlučite da ne želite prihvaćati kolačiće s mesoestetic.hr web stranice, postoji mogućnost da nećete moći koristiti određene funkcije na našoj web stranici.